Свързани новини

02.07.2018 10:17

Потулват катастрофата на щерката на олигарха Зоров

Видян 15259 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почти седмица, след като дъщерята на агроолигарха Димитър Зоров прегази двама чистачи с лъскавия си джип няма никакво развитие около случая, нито сме я видели на съд и с белезници, докато единият пострадал бере душа!Както е известно на 26 юни 24-годишната наследничка на собственика на Пършевица помете два камиона на почистваща фирма, а след това прегази двама мъже, миели шосето с маркучи. Според очевидци тя е шофирала своя Мерцедес с изключително висока скорост при разрешени 80 км/ч на Околовръстното шосе на София. Няколко дни по-късно 24-годишната Силвия дори не е била арестувана, въпреки мелето, което сътвори. Нямаше зрелищен арест по подобие на този на кметицата на Младост Десислава Иванчева. Явно връзките на баща й агроолигарха Димитър Зоров са се оказали решаващи. Припомняме, че именно собственикът на Пършевица скара вицепремиера Валери Симеонов и земеделския министър Румен Порожанов заради уреждани му поръчки за милиони от държавата. Той е искал от земеделския шеф Порожанов именно неговата фирма да доставя плод и мляко в училищата. И го получи с решение на МС за сметка на стотици малки и средни фирми.


Според вицепремиера Валери Симеонов, механизмът за обезпечаване на училищата с плод и мляко в момента работи много добре и се осигурява от 300-500 дребни играчи. Промяната на наредбата е ненавременна и корекциите на Порожанов  дават неконкурентно предимство на производителите пред малките търговци, което ще създаде монополно положение, каза тогава той на заседание на МС.


Подобно прикриване на катастрофи причинени от хора с връзки не е новост у нас. Вече пети месец няма виновен за инцидента със сноумобил, управляван от транспортния министър Ивайло Московски, при която загина неговият син. 150 дни по-късно отговорен няма, не е ясно взета ли е проба за алкохол на министъра, откъде са изключително мощните шейни и куп други въпроси. Всички те остават без отговор, а изглежда и никой освен 19’ не го интересува.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв