02.07.2024 13:28

Председателката на Величие Албена Пекова звъняла в НС да пита кога ще плащат субсидията

Видян 528 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят по документи на "Величие", обявена като такава и в официалния сайт на партията, Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрания, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия, съобщиха за "Труд news" източници от партията.

Служителката й обяснила какъв е редът, от какво зависи и какви формуляри се попълват. Чисто по женски и емоционално, Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото преди три години била продала единствения си имот за 84000 евро, които инвестирала в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.

Оттогава тя била принудена да живее в полусрутена барака с външна тоалетна. Служителката на парламента й обяснила, че държавната партийна субсидия се изплаща на тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август, началото на септември, първият транш от около 200000 лева да бъде изплатен, разказаха пред "Труд news" партийци от "Величие".

Медията ни потърси Албена Пекова за коментар по темата, но към момента нямаме обратна връзка. На последните избори партия "Величие" получи 99 862 гласа, за които й се полагат 798 896 лева годишно.

Източник: "Труд"

 

 




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Стрелба в кв. Модерно предградие, 1 загинал, двама ранени

Стрелба в кв. Модерно предградие: 1 загинал, двама ранени

Стрелба в столичния квартал „Модерно ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Добър ден за разчистване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Добър ден за разчистване, макар да не е края на