Свързани новини

02.04.2009 12:18

Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди

Видян 1491 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във връзка с извършване на реконструкции и рехабилитация на улици и булеварди на територията на столицата, отдел “Пътна полиция” - СДВР, информира гражданите и гостите на София:


До 9 април се затваря за движение ул.”Вихрен”, между бул.”Братя Бъкстон” и ул.”Симеон Радев”.
До 12 април се затваря за движение на пътни превозни средства ул.”Йосиф Цанков”, между ул.”Баба Илиица” и ул.”Добротица”. До 15 април се забранява влизането на пътни превозни средства по южното платно на бул.”Св.Климент Охридски”/посока ул.”Осми декември”/, между бул.”Г.М.Димитров” и бул.”Андрей Сахаров”, като движението ще се извършва двупосочно в северното платно на бул.”Св.Климент Охридски”. До 17 април се затваря за движение на пътни превозни средства ул.”Лешникова гора”, ул.”Мащерка” и ул.”323-та”. До 17 април се затваря за движение на пътни превозни средства ул.”Опълченска” от бул.”Ал.Стамболийски” до ул.” Пиротска”.
До 5 май се забранява движението на пътни превозни средства в северното-локално платно на бул.”Мария Луиза”, /в посока пътен възел “Надежда”/ в участъка между пътен възел “Надежда” и Централна гара. Забранява се движението на пътни превозни средства по крайна дясна лента на бул.”Черни връх”, между бул.”Арсеналски” и входа за локалното платно на бул.”Черни връх”, като движението на ППС ще се извършва в една лента /в посока бул.”Джеймс Баучер”/ и в две ленти /в посока център/. Забранява се движението на пътни превозни средства по крайна дясна лента на бул.”Черни връх”, между бул.”Св.Наум” и ул.”Капитан Андреев” /в посока НДК/.
От 14 февруари се забранява влизането на бетоновози по бул.”Цариградско шосе”, бул.”Пейо К.Яворов”, бул.”Никола Й.Вапцаров”, бул.”Драган Цанков”, бул.”Черни връх” и ул.”Свети Наум”. От 12 декември 2008г. до 1 септември 2011 г., се забранява движението на пътни превозни средства по южното платно на бул.”Кн.Мария Луиза” /посока център/, в участъка между надлез “Надежда” и ул.”Опълченска”, като движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в две ленти за движение.
Стеснени улици:
До 30 април по Околовръстен път в участъка между бул.”Цар Борис ІІІ” и бул.”Сливница”, поетапно на участъци по 200м, ще бъде намаляван габарита на пътното платно.
До 29 май поради реконструкция на водопровод ще бъде затворено за движение на пътни превозни средства, северното платно на ул.”Цар Иван Асен”, между ул.”Светослав Тертер” и ул.”Мануш войвода”. До 1 ноември бул.”Иван Гешов” /най южната лента/, между бул.”Цар Борис ІІІ” и ул.”Ами Буе”. Стеснено е платното за движение на тунела “Люлин”, в участъка между бул.”Добринова скала” и тунела посока център. Стеснен за движение е бул.”Цар Борис ІІІ”, платното посока вход / източната лента/, в участъка от спирка ”Шипка” до бул.”Н.Петков”. За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване, отдел “Пътна полиция” – СДВР съветва гражданите и гостите на града да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион