Задържаният в Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати три обвинения, е нарушил домашния си арест, веднага след като съдът промени мярката му за неотклонение в по-лека

Свързани новини

01.11.2022 16:37

Прокурорският син, обвинен за побой, наруши домашния си арест

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Задържаният в Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати три обвинения, е нарушил домашния си арест, веднага след като съдът промени мярката му за неотклонение в по-лека. "От районната служба по изпълнение на наказанията в Перник е изискана информация по случая, която показа, че са констатирани нарушения в изпълнението на електронното наблюдение на лицето с мярка "домашен арест", в това число излизане извън определеното в графика време", съобщиха от Министерството на правосъдието за bTV.


Служебният министър Крум Зарков е възложил проверка. За нарушенията са уведомени Софийският градски съд, компетентната прокуратура и органите на МВР. На служителите от ГД Изпъленение на наказанията ще им бъде потърсена дисциплинарна отговорност. Самият Михайлов признава, че е нарушил домашния си арест.



"Петък имаше дискотека тук и трябваше малко да разпусна, все пак съм бил в ареста 5 месеца", заяви той, като уточни, че престоят му в килията било "като на хотел". Младежеът признава също, че е нанасял побой. "Нападал съм тези, които са заслужили. Повечето хора, които са пребити от мен имат криминално досие", оправда се Михайлов.
Той е син на бившия зам.-окръжния прокурор на града Бисер Михайлов. През юни, когато граждани на Перник се вдигнаха на протест заради безчинставата на 18-годишния ученик, той беше арестуван за жесток побой над местната футболна легенда и настоящ треньор Румен Андонов.


Първоначално младежът е привлечен към наказателна отговорност за това, че на 9 април около 04:00 ч. в близост до детска площадка в Перник той нанесъл множество удари с юмруци и ритници в областта на главата на Н.Т. и го намушкал с нож в лявото око. Деянието е извършено по хулигански подбуди без личен мотив. След това обвиняемият се заканил с убийство на Б.Й., като размахвал нож пред лицето ѝ, съобщават от държавното обвинение. Днес Михайлов е обвинен и за това, че на 11 април около 14:00 часа в близост до заведение в Перник е нанесъл множество удари с юмруци в областта на главата на Р.Н., вследствие на което му причинил телесна повреда. Според прокуратурата деянието също е извършено по хулигански подбуди.














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева