Свързани новини

29.01.2013 16:28

Путин с второ извънбрачно дете

Видян 4612 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин ще има второ извънбрачно дете от бившата олимпийска гимнастичка - 29-годишната Алина Кабаева. Според слуховете той вече има 3-годишен извънбрачен син от нея. Второто отроче ще бъде момиченце, твърди кореспондента на "Ню Йорк пост" от Русия, Ричард Джонсън.



Кабаева, която е член на руската Дума, трябва да роди през ноември, твърди източникът на медията.



Медиите в Москва никога не са писали за това, че Путин е бащата, а когато преди две години Кабаева се появи на корицата на руското издание на сп. Vogue, тя обясни, че момчето е неин племенник. "Всеки, разбира се, си мисли, че това е синът ми", каза смеейки се гимнастичката.



Когато през 2008 г. в. "Московский кореспондент" обяви, че Путин тайно се е сгодил с Кабаева, медията беше закрита. Тя беше собственост на олигарха Александър Лебедев. Но клюките за личния живот на Путин продължиха да се разпространяват.



Съпругата на Путин - Людмила, не е била виждана на обществени места от встъпването му в длъжност миналата пролет. Нямаше и официално честване на 55-тия й рожден ден по-рано този месец.



Чеченският президент Рамзан Кадиров написа в Туитър: “Искам да поздравя първата съпруга на Владимир Владимирович - Людмила Александрова и да й пожелая в кавказки стил дълъг живот”. Така се появиха догадките, че Кадиров може би намеква за съществуването на втора съпруга.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Изследвайте този страх

Някакъв имагинерен страх за близките Ви ще Ви налегне