Свързани новини

08.05.2013 16:30

Разхождали голи на каишки отвлечените робини в Кливланд

Видян 3317 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съседите на маниака от Кливланд, който 10 години държа в плен три жени, години наред не са знаели какво се случва под носа им. Но сега, когато историята изплува наяве, хората започнаха да си спомнят за подозрителни моменти, на които не са придавали в миналото особено значение.Съседите на Ариел Кастро разказаха, че са видели три голи момичета да пълзят на четири крака из задния двор на къщата му с каишки на шиите, дърпани от трима мъже, но полицията така и не реагирала на техния сигнал.


Шокиращото разкритие е само една от многото истории, разказани от съседите, които, по техните думи, съобщавали периодично на властите за странни неща, случващи се в къщата на Кастро, но полицията или не реагирала, или не успявала да влезе в къщата.


Израел Луго, живеещ две къщи по-надолу от тази на Кастро, разказа, че е чул силни удари по вратите и силни викове в къщата, чийто прозорци били покрити с найлонови торби, през ноември 2011 г. Полицията реагирала на сигнала му, но стражите на реда само почукали на вратата и си тръгнали, когато никой не отговорил. „Поогледаха къщата отвън и после си тръгнаха“, каза Луго пред USA Today.


Друг съсед, Нина Самолиц, която живее три врати по-надолу от Карлос, разказа, че е виждала гола жена в задния двор на къщата преди две години. Полицията обаче не взела сигнала й насериозно. „Когато видяхме жената, задната врата беше отворена. После, след една-две седмици той сложи брезент“, разказа тя. Малко по-късно Кастро прикрил градината си с брезент, за да не може никой да я вижда.


От полицията в Кливланд съобщиха във вторник, че нямат данни подобни сигнали да са били подавани.


Трети сигнал в полицията е бил подаден от жени, които живеят в намиращ се наблизо блок. Те разказаха, че са се обадили в полицията, защото са видели три голи жени да пълзят на четири крака с каишки на шиите им. Трима мъже са държели каишките, а извращението се е случило в задния двор на къщата на Кастро. Те са чакали два часа полицията да се появи, но това така и не станало.


Съседи също разказаха, че са виждали Кастро да съпровожда малко момиченце до детска площадка. Елси Кинтрън, майката на Нина Самолиц каза, че веднъж видяла малко момиченце да гледа през прозорец на тавана.


Полицаи също са посетили къщата на ужасите през 2004 г. в рамките на разследване на службите за защита на децата. Тогава стражите на реда са почукали на вратата, където около 10 години бяха държани в плен Аманда Бери, Джина Дехесус и Мишел Найт, но никой не отговорил. Повод за посещението бил сигнал, че Ариел Кастро изоставил ученик в депото на училищните автобуси, докато работел като шофьор за местната училищна администрация.


Трите момичета, държани в плен в течение на около десет години от Ариел Кастро и братята му, може би са държани в различни стаи, оковани в окови, тиксо и други средства за завързване, съобщава „Мейл он Лайн“. Съседи на Ариел Кастро разказаха, че, когато полицаите са нахлули в триетажната къща, те веднага са отишли на горния етаж и са спасили момичетата.


Сега изглежда, че най-вероятно момичетата не са били държани само в мазето, както се смяташе първоначално, а може и да са имали собствена стая в къщата. Според полицейски източници през различни периоди момичетата са живеели заедно.


Ариел Кастро също е превърнал къщата си в непревземаема крепост, издигайки висока ограда от колове в задния двор. Използвал е пилешка мрежа и брезент, за да издигне 2-метрова ограда. Освен това, той е бил оставил дърветата и храстите в двора му да растат на воля и да го затулят с листата си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци