Свързани новини

27.03.2014 11:09

Реконструират релсовия път на надлез Надежда

Видян 1804 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въвежда се временна промяна на движението във връзка с реконструкция на релсовия път и контактна кабелна мрежа на надлез „Надежда”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.От 7.00 часа до 4.30ч.на 12 април 2014 г. ще се извърши реконструкция на релсовия път и контактна кабелна мрежа в подлеза на надлез "Надежда" в участъка от „Триъгълника” до подлез „Надежда” на коловоз „отиване” в посока кв. ”Илиянци” по маршрута на трамвайни линии №1, 6, 11, 12 и 19.


От 27 март 2014 г. до 12 април 2014 г. промените са: Трамвайна линия 1 – ще се движи от ж.к.Ив.Вазов до надлез „Надежда”. Трамвайна линия 6 – се разделя на две части : от ж.к. „Лозенец” до надлез Надежда и трамвайна линия 6-А от ж.к. Обеля до метростанция Хан Кубрат.


Трамвайна линия 11 от бул. „Никола Петков” по маршрута си до депо Банишора, подлез „Надежда”, надясно по бул. „Кн.Мария Луиза”, надясно по бул.Христо Ботев, наляво по ул.Струга, наляво по бул. „Кн.М.Луиза” и пред транспортен подлез Надежда по маршрута двупосочно.


Трамвайна линия 12, се разделя на две - трамвайна линия 12 от площад Журналист до депо Банишора и Трамвайна линия №12-А от кв.Илиянци до метростанция Хан Кубрат.


Трамвайна линия №19 – маршрутът се скъсява от кв. „Княжево” до депо Банишора.


Разкрива се временна автобусна линия №12-ТМ с маршрут: от гара София север по ул.”Бяла бука”, бул.”Рожен”, надлез „Надежда”, бул. „Кн.М.Луиза”, надясно по бул.”Хр. Ботев”, надясно по бул.”Сливница”, надясно по ул.”Опълченска” и наляво по бул. „Кн. М.Луиза” по маршрута двупосочно.


Автобусите да спират на всички съществуващи спирки, с изключение на спирка „Модна къща Агресия” за автобусна линия №27 на ул.”Бяла бука” в посока с.Кътина.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Днес нещата няма да стават според предварителните ви планове

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес нещата няма да стават според предварителните ви