Свързани новини

14.02.2013 13:19

Родители: Учителка запуши с чорап устата на детето ни

Видян 1320 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семейство от Исперих се жалва, че учителката на 6-годишния им син запушила устата му с мръсен чорап. От детската градина отрекоха за случая, обясниха, че детето било хиперактивно и често биело останалите възпитаници на ОДЗ "Първи юни". От община Исперих настояват за уволнение на учителката, в детската градина пък има подписка в нейна подкрепа.


Родителите на шестгодишния Теодор Мария и Христо Добромирови твърдят, че не за пръв път детето им е тормозено от учителката Снежана Любенова Иванова.


И двамата признават, че детето им е хиперактивно, но не смятат, че педагожката е имала право да постъпи така с него. Теодор вече не иска да ходи на градина, ако госпожата е там.


Сред първите, които научават за инцидента, е кметът на Исперих Бейсим Басри. И неговото дете посещава тази детска градина. Градоначалникът е категоричен, че учителката трябва да бъде уволнена.


Бейсим Басри обаче не е работодател на Иванова, а на нейната шефка - директорката на ОДЗ "Първи юни" Цветанка Тодорова. Той все още очаква обясненията на подчинените си. Инцидентът изяснява шефът на дирекция „Хуманитарни дейности" Йълмаз Касим.


Учителката, срещу която е подаден сигналът, е с 30-годишен стаж, след жалбата на родителите излязла в болнични, вдигнала кръвно - обяснява директорката на детската градина.


И двете страни са подали едновременно жалби в отдел „Закрила на детето". Това обаче е станало в понеделник и социалните работници още нямат становище по случая. Не изключват обаче междуличностен конфликт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак