Руският президент Владимир Путин присъства на пленарна сесия на Източния икономически форум във Владивосток, Русия, 7 септември. (Сергей Бобилев/ТАСС/AP)

Свързани новини

07.09.2022 11:28

Русия "не е загубила нищо" в своята "специална военна операция" в Украйна: Путин

Видян 1372 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Русия "не е загубила нищо" в своята "специална военна операция" в Украйна, заяви президентът Владимир Путин в речта си при откриването на пленарната сесия на Източния икономически форум във Владивосток в сряда, предаде CNN.

"Нищо не сме загубили и няма да загубим. Основната ни печалба е укрепването на нашия суверенитет. Ние не сме започнали нищо по отношение на военните действия, а само се опитваме да ги завършим", каза Путин пред аудиторията.


Въз основа на разузнавателни данни САЩ смятат, че Русия изпитва "сериозен" недостиг на военен персонал в Украйна и търси нови начини да подсили числеността на войските си, заявиха двама американски служители пред CNN миналата седмица.

В изявление от понеделник британският министър на отбраната Бен Уолъс заяви, че според оценките от началото на войната "над 25 000 руски войници са загубили живота си".

В края на август президентът Путин нареди на руските военни да увеличат броя на военнослужещите в Украйна със 137 000 души, въпреки че остава неясно как Министерството на отбраната възнамерява да постигне тази цел.



На снимката: Руският президент Владимир Путин присъства на пленарна сесия на Източния икономически форум във Владивосток, Русия, 7 септември. (Сергей Бобилев/ТАСС/AP)



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 фани 03.10.2023 10:17

    За Русия! За България! За Румен Радев! За Възраждане и Костадинов!Ще отстраним на есен ПП, ДБ, ГЕРБ и предателя Б. Борисов, еичарина Карадайъ/с родина Турция/СДС и гнома, ГАРГА-мел и Денковото кафене!

  • 001 ГА4Е 03.10.2023 10:10

    НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ РУСИЯ!!!НАША ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ТУРСКО РОБСТВО-1877/78 г.За Русия! За Вл. Вл. Путин!Заличавй тъпите наркомански сащ, каторжническа Канада и фашистка Окраина.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв