Свързани новини

04.11.2014 14:35

Сестрата на самозапалилата се Лидия: Никога не е била луда

Видян 1462 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

,,Лидия не е луда. Кажете го!" Това заяви пред TV7 сестрата на самозапалилата се 38-годишна фотографка Лидия Петрова - Даниела. Тя не пожела да покаже лицето си.



Майката на Лидия попита къде е раницата, от която се твърди, че дъщеря й е извадила запалителните вещества. "Не е била обвързана с конкретни хора, не е била обвързана със секти", категорична е тя.



Семейството на Лидия Петрова е в шок. 38-годишната жена е от Нови Искър, но живее на квартира в столицата. В сърцата на своите близки и съседи тя е добър човек и страстен фотограф.



Родителите й са разделени от близо 15 години. Сега бащата живее на семейни начала с друга жена. Той работи като охранител. След като гледа новините по телевизията, опасенията, че трагедията е сполетяла собствената му дъщеря, се потвърждават. Петър Петров не знае коя може да е причината Лидия да посегне на живота си, тъй като двамата от години не са се виждали.



Лидия и мъжът й живеят отделно. Имат син на 11 години, за когото се грижи бащата. Двамата с Лидия имали проблеми. В последно време Лидия се тревожела за бъдещето на сина си. Но защо е избрала пламъците пред живота, за нейните близки остава пълна загадка.



Екипът на проф. Огнян Хаджийски продължава да се бори за живота й. Лидия Петрова беше докарана в "Пирогов" с 90% изгаряния по цялото тяло и главата, включително и на дихателните пътища.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със