13.03.2009 14:45

Ще има трето обвинение срещу кмета на Хасково

Видян 1747 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След сигналите на независимите депутати Яне Янев, лидер на ПП РЗС и Димитър Абаджиев има резултати и към хасковския кмет ще има предявено не само второ, но и трето обвинение. То ще бъде за конфликт на интереси, тъй като вече има приет закон, заяви за БГНЕС Димитър Абаджиев, предаде парламентарният ни репортер.


Преди кметът Георги Иванов си вършеше безобразията, но не подлежеше на наказателна отговорност - всички обществени поръчки получаваше неговата и фирмата на сина му, добави Абаджиев. Фактите, които Абаджиев и Янев са установили в Хасково, говорят за наличието на страхов комплекс от кмета в средите на гражданите и представителите на бизнеса. Всички партии там са смачкани, иззети са им клубовете и на практика е установен един диктаторски Путинов модел, каза депутатът. Хасково има нужда от своеобразно освобождение, поясни Димитър Абаджиев и каза, че това не са силни думи, защото хората, които са срещнали в този български град не са могли да повярват, че е започнала дори дискусия около делата на кмета и неговата шуробаджанащина. Абаджиев е изумен от поведението на Георги Иванов в телевизионно включване от чужбина от Германия тази сутрин, в което кметът се е държал нагло, дори пратил много поздрави на прокуратурата, забравяйки в момента, че е обвиняем. На въпрос какъв е резултатът от сигналите им, Абаджиев коментира като каза: "от нашето говорене и сигнали си отидоха Драшков, Мургина, Дулева, ще си отидат и кметовете на Гърмен и Хасково, надявам се подобна съдба да има и кмета на Велико Търново. В заключение Абаджиев припомни, че има споразумение между партия "Ред законност и справедливост" и гражданското сдружение, което той представлява, за общи листи и съвместно участие на изборите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес вашето умение да комуникирате ще бъде ключово

Днес вашето умение да комуникирате ще бъде ключово за