Свързани новини

22.01.2014 10:53

Сидеров си даде имунитета

Видян 1253 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на Атака Волен Сидеров се отказа от имунитета си.



Тези дни наблюдавам, че в България вече всичко е наред, подчерта той от трибуната на НС. Ликвидирахме безработицата, демографският проблем е решен, чуждите монополи вече са изгонени, а според световните класации сме на първо място по човешко щастие, коментира той с ирония.



Има само един проблем- заради моя имунитет, който се иска усилено от политици, журналисти, дизайнери, нещата в България не вървят, подчерта атакистът.



Сидеров продължи с иронията. Чух че заради моя имунитет, ЕС може да се разпадне, могат да ни изключат от ЕС, посочи лидерът на Атака.



Той каза още, че явно заради имунитета му може да има и междугалактически проблеми и конфликти и за да предотврати Трета световна война, както той се изрази, си даде имунитета.



В този момент всичките депутати на националистите застанаха на трибуната до Волен Сидеров и дружно си дадоха имунитета. Председателят на НС Михаил Миков помоли националистите да си седнат на местата, но те поискаха да останат до лидера си. Миков даде почивка, но депутатите се укротиха и не се наложи да бъде прекъснато заседанието.



Националистът се обърна и към най-справедливата правосъдна система, по думите му и настоя тя да е така справедлива и бърза, както по негови случай. Българската правораздавателна система ще започне да работи като швейцарски часовник, смята Сидеров, убеден в това заради бързината, с която разследващите са се задействали заради скандала на летище Варна.



Волен Сидеров призова разследващите да се заемат със сигнала, който той е внесъл срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.



Той настоя прокуратурата да бъде все така светкавична и да ликвидира престъпността. Аз вярвам в нея, изтъкна лидерът на националистите. Сега всичко ще се нареди и ще върви напред към светлото бъдеще, каза още той. Групата на Атака няма да пречи на правораздавателната система, обеща Сидеров. Той обаче не спести смущението си от поведението на полицая, който каза, че е ударен на летището от лидера на националистите. Волен



Сидеров се закани да продължи битката си за България, за да не стане родината ни Джамахирия. Благодаря на всички, които ме заливаха с обиди и плювни, защото от тяхната плюнка се родиха още патриоти, подчерта лидерът на Атака. Сидеров е категоричен, че патриотите у нас стават все повече. И все пак България ще пребъде, каза още лидерът на националистите.



Цецка Цачева се намеси с критики към Михаил Миков, че допуснал спектакълът на Атака, както тя се изрази. Според нея в нарушение на правилника националистите излезли на трибуната и връчили отказите от имунитетите си в нарушение на правилника на НС. Председателят на парламента обаче е категоричен, че депутатите могат да му връчат и трибуната всякакви свои волеизявления.



Малко по-късно атакистите дадоха брифинг по темата.



Според лидера на "Атака" не е нарушение на правилника това, че са връчили на Михаил Миков отказа от имунитета си от трибуната.



Призовавам прокуратурата да действа бързо, светкавично, настоя националистът. Сидеров поиска държавното обвинение да поиска сваляне на имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.



Лидерът на "Атака" коментира, че освен сигнала, който лично той е внесъл срещу бившия премиер, може да се свали имунитета на Борисов и заради полетите му с правителствения авиоотряд.



Лидерът на "Атака" е на мнение, че ако колегите му от другите партии не искат той да оглавява комисията за борба с корупция в НС, той ще приеме становището им.



Като морален ангажимент Десислав Чуколов определи жеста на националистите да се откажат от своя имунитет, солидарно с лидера си. Той се ядоса на критиките от по-рано на Цецка Цачева и каза, че тя обзавела дома си за 60 000 лева при това с държавни пари.



Националистите дори са готови да инициират дискусия за сваляне на имунитета на депутатите изобщо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен