Свързани новини

11.09.2008 09:18

Скриха вицепрезидента

Видян 1358 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицето на Първанов – генерал Ангел Марин имаше много фенове. Днес те се чудят – къде скриха техния любим държавен ръководител? През последните месеци вторият човек в страната липсва от медиите, които не го показват, дори да е бил някъде редом с боса си. Понякога се мярка във вечерна емисия на БНТ за не повече от пет секунди или в някоя казионна хроника.


На въпроса на 19` какво се случва с генерала и с какво се занимава вицето на държавния глава Георги Първанов, ръководителят на пресцентъра на институцията Бойка Башлиева обясни, че всяка изява на вицепрезидента се качва на сайта на президентството.


Съответната справка от интернет страницата установи следните ангажименти в графика на Ангел Марин за последните 4 месеца цифром и словом 3 (три!!!) ангажимента: откриване на консулство във великия немски град Кобленц; тържествено слово в чест на победителите в конкурс за изобразително изкуство и литература и отново слово, произнесено по повод 158-годишнината от въстанието в Северозападна България.


Всъщност единствената важна работа на вицето е срещата на Марин и министъра на външните работи на Китай Ян Цзечъ от края на август, когато шефът му е на море. По ирония на съдбата тя дори не фигурира на сайта.


„Дълбоко грешите“, лаконично отговори Бойка Башлиева на въпроса на 19’ дали няма игнориране или цензура върху образа на Марин от страна на самото президентство.


Фигурата на активния през първия мандат на началника си бивш военен, който събра немалко гласове за победата на Първанов над Петър Стоянов, и липсата й в момента родиха слуховете за нежелана от Първия връзка с ДПС, даже подозрения дали може вицето да има специални отношения с дама, която не е съпругата му, на които отказваме да повярваме.


Положението е толкова тежко, че Марин дори не се яви през уикенда в своя любима роля – да закрие поредното издание на фестивала „Пирин фолк“ в Сандански, което е правил в предишни години.


В защита на вицето Башлиева каза, че със спечелването на втория президентски мандат, тандемът Първанов-Марин е доказал своята успеваемост и липсата на какъвто и да било конфликт между двамата.


Тя естествено не коментира темата, ако няма работа за вицепрезидент в страната, необходим ли е този пост, който струва стотици хиляди на година на данъкоплатците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен