16.03.2015 17:58

Слънчевото затъмнение на 20 март вещае нова война?

Видян 1695 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстоящото слънчево затъмнение на 20 март вещае глобални конфликти и сътресения по цял свят. То изправи на нокти учени и астрономи и се превърна в една от най-обсъжданите теми през последните дни.


Според експертите явлението няма да е съвсем обичайно, като една от причините е, че ще може да се вижда дори от Северния полюс. Слънчевото затъмнение, макар и частично, е твърде опасно от астрологична гледна точка, говори се от месеци и сред родните звездобройци. Първо, защото то е свързано със символа "затъмнение" на най-важния за живота обект в Слънчевата система, и второ, защото се пада буквално в навечерието на пролетното равноденствие, пише в. "Всеки ден".


Широко коментирани в последната седмица са магнитните бури, заради чести здравословни оплаквания при по-чувствителните хора - главоболие, световъртеж, гадене, сърцебиене, нестабилно кръвно налягане, нервност и напрежение. За всичко това обяснението е, че до 12 март имаше съвпад между Марс и Уран, което е доста тежък аспект. Според астролозите с предстоящата седмица ситуацията ще е още по-неблагоприятна.


Прогнозите извадиха на повърхността стари и мрачни предсказания, направени преди години от Петър Дънов. Според последователят на Бялото братство Иван Мицкин Учителя пророкувал Трета световна война. По думите му това щяло да се случи при обстоятелства, подобни на тези в момента - сняг и слънчево затъмнение. Предсказанието на Петър Дънов е, че кокичето на мира ще разцъфне след големия сняг, но то няма да види светлината на слънцето, тъй като ще остане под сянката на войната. Иван Мицкин се опита да разтълкува думите на пророка, заявявайки, че той може би е искал да каже, че войната ще избухне след разтапянето на снега и слънчевото затъмнение. Мицкин разказва, че това пророчество на Петър Дънов се предава от поколение на поколение в рода му и той разсъждава от години върху думите на Учителя.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв