03.08.2010 16:41

София е лидер по планирани офиси

Видян 1121 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

София се нарежда на първо място сред пазарите от Централна и Източна Европа по отношение на планираните офиси, изчислени като част от наличните площи, сочи доклад на компанията CB Richard Ellis. Този дял в момента е около 27% в сравнение с около 23% в Букурещ, който се нарежда на второ място по този показател в региона, информира Investor.


Българската столица е и най-удачното място за бизнес. Това се дължи на ниските наеми - 14,5 евро на кв. м., добрата логистика, малките разходи за заплати и централното място на Балканите. Като за сравнение в Централна и Източна Европа цените са се покачили средно с 5% от март до юли. Делът на проектите в процес на развитие в Загреб и Будапеща е около 2-3% от общия обем от налични площи, което показва, че София ги бие 9 пъти, допълва InfoStock. Белград е първи по процент незаети площи в ЦИЕ – около 28%. През първото полугодие на 2010 г. инвентарът от модерни офис площи в София се увеличи с 1,3 млн. кв. м.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.