Свързани новини

18.10.2008 12:31

Станишев: "България се нуждае от НДСВ и в следващия мандат!"

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

НДСВ е много важна част от съвременната история на България, каза министър-председателят Сергей Станишев в поздравителното си слово към участниците в 4-я конгрес на НДСВ, предаде БГНЕС.


Станишев и изтъкна личната заслуга на НДСВ-лидера Симеон Сакскобураготски и подчерта: „Искам да благодаря на вашия лидер за неговия принос. Не го казвам от куртоазия, защото сте коалиционни партньори. Аз самият съм се учил и се уча на много неща от него – на мъдрост, такт, държавническо отношение, уча се и на коалиционна култура. И не се срамувам да го кажа“. Сергей Станишев направи още едно признание: „Дойдох с най-искрени чувства, защото смятам, че България се нуждае от НДСВ и в следващия мандат. България се нуждае от силен либерален център с управленски опит и прагматична политика“. Министър-председателят отдели внимание и на коалиционното партньорство в настоящото управление на страната като посочи:“Тази коалиция бе формирана трудно, въпреки емоциите, които се бяха натрупали. Но с чувство на отговорност и затова тя е стабилна. Защото такава беше волята на българските избиратели – да управляваме съвместно в интерес на нашата страна“.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец