Свързани новини

06.06.2018 16:06

Царят: Рестарт на отношенията ни с Русия

Видян 1866 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият премиер на България Симеон Сакскобургготски  приветства преговорите между България и Русия и напомни, че една страна не трябва да робува на предразсъдъци от миналото, а да мисли за интересите си в бъдеще. аярят се обяви за рестарт на отношенията ни с Русия.


„Няма нужда да се преоткрива топлата вода, ами да гледаме географията. Да знаем къде стоим и въобще да сме реалисти и да следваме нашите интереси, а не да се водим от емоции, моди”, на мнение е Сакскобургготски.


На въпрос дали това може да ни отдалечи от нашите западни партньори и да ни върне назад в друг сектор на влияние, той отговори: „Това са пак някакви предразсъдъци от едно време, нека не се делим на едни, на други“.


По думите му не трябва да се делим и трябва да забравим темите за русофили и русофоби, като според него това са неща, които трябва да се забавят, ако искаме да вървим напред.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на