Свързани новини

31.10.2019 17:45

Цацаров: Няма факти за купуване на гласове в София

Видян 2773 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Екипът на опозиционния кандидат-кмет (Мая Манолова) не е дал никакви конкретни данни за търговия с гласове”, сочи съобщение на прокуратурата. Главният прокурор  Сотир Цацаров отказа да се занимава с твърдения за купуване на гласове без факти.


По-рано от щаба на Манолова беше подаден сигнал във връзка с купуване на ромски гласове.


От прокуратурата посочват, че в подадения сигнал липсват каквито и да е конкретни твърдения за извършени престъпления против политическите права на гражданите, освен общото заключение за "безпрецедентно купуване на гласове" в избирателни секции.


При наличие на конкретни сигнали, проверките и разследванията по тях ще бъдат възлагани и извършвани с максимална бързина, уверяват от държавното обвинение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Заспалият Цаци на Шиши и Мутрьо? 31.10.2019 22:23

    4-годишен ремонт роди свръхопасно кръстовище в София https://www.segabg.com/category-first-page/4-godishen-remont-rodi-svruhopasno-krustovishte-sofiya 4-годишен ремонт роди свръхопасно кръстовище в София Ул. "Житница" е класика за общината - безразборни шахти, недоразумения и грозно изпълнение рамваят е на спирката, но желаещите да се возят на него трябва да направят пълна обиколка на кръстовището, преминавайки през три светофара. Скандален и опасен за живота и здравето на софиянци е резултатът от близо 4-годишния ремонт на кръстовището на бул. „Борис III” и ул. „Житница“ в столицата. Движението в участъка бе пуснато в началото на седмицата, като очакванията след похарчените милиони (договорът е за сума до 4.83 млн. лв. без ДДС) той да стане по-безопасен и удобен за пешеходците и шофьорите засега остават излъгани. Променена е схемата за преминаване по булеварда и улицата, които вече са на две нива: под бул. "Цар Борис ІІІ" минават колите, които преминават транзитно по ул. "Житница". Връзката от улицата към и от булеварда става на горното ниво чрез локални платна. Под кръстовището пък ще минава бъдещото метро.

  • 001 Кметът на Будапеща подкрепи Манолова за балотажа в неделя 31.10.2019 19:33

    Новоизбраният кмет на Будапеща Гергей Карачон изпрати видео обръщение до независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова, в което изразява подкрепата си за предстоящия балотаж тази неделя. Проевропейски настроеният градоначалник нанесе първа изборна загуба на Виктор Орбан за последните десет години.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв