Свързани новини

01.10.2021 10:12

Целта ми е да обединя всички българи: Проф. Герджиков

Видян 2858 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Приех инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент. Смятам, че мога да бъда полезен. Имам качествата да олицетворявам единството на нацията. Работил съм на няколко сложни места. Имам опит да балансирам интересите на различни хора”. Това заяви ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" проф. Анастас Герджиков, който се впуска в битката за "Дондуков" 2, предаде Нова тв.



„Разбрах, че политическа партия ГЕРБ е готова да подкрепи тази кандидатура. Ще говоря с десните и дясно-центристките партии. Ще приема подкрепа от всички партии. Моята цел е да обединя българите”, коментира проф. Герджиков. И добави, че инициативният комитет, който ще застане зад номинацията му, ще бъде учреден след два дни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 кочина 01.10.2021 11:20

    На този тип му висят куп скандални и корупционни гафове, искат му оставката като ректор, той тръгнал Президент да става?! Що за наглост и арогантност? Ами унизителните и слугинажни хвалби по отношение на Мутрата, който направи и доктор хонорис та щял да изнася лекции по международни отношения, въпреки че не говори правилен български, камо ли чужд език та да има отношения с нещо международно. Резилът на Цецка ще му се види като бял кахър на тази обслужваща подлога

  • 001 Anonimen 01.10.2021 10:37

    Да обединиш всички българи ??? Кои българи ще обединиш крадливите и корумпираните ли ? Щом ГЕРБ ти предлага значи ще обединяваш корупцията, ти вече имаш опит, като "подпря" един измамник-плагиат и показа, че мошениците в СУ са под закрилата на ректорът ! Не заслужаваш титлата "професор" щом плагиат при теб успешно е изкачвал "стълбата" на възхода, а ти си знаел за откраднатият чужд интелектуален труд и правилно ти искат оставката ! Срамно е ректор на университет да бъде предлаган за политик от най-корумпираната сган ГЕРБ позната с корупцията си в целият цивилизован свят и влязла в разследването "Магнитски" на САЩ ! Считам, че не си много интелигентен г-н "професоре", по скоро си повече жаден за власт, доказва го самото ти съгласие да се наведеш на Тиквата и корупцията ГЕРБ ! Ти нито си почтен, нито си отговорен, ти си слуга на мафиоти !

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак