30.04.2009 17:57

Томов: “Кремиковци” и ЦСКА бяха в разцвет под мое управление

Видян 3199 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще участваме на евроизборите с регистрацията на партия “Българска социалдемокрация”. Готвим нов ляво-центристки формат. Подписали сме споразумение с две партии, водим разговори с още 3-4.


Това заяви в Добрич лидерът на БСД Александър Томов. Той добави, че на парламентарните избори ще се стремят към по-широка коалиция, предаде кореспондентът на БГНЕС. Партия “Българска социалдемокрация” е за промяна в управлението на страната. Правителството на тройната коалиция се провали най-вече заради изграденото недоверия към България на партньорите ни от ЕС. Досегашните управляващи се стремят да манипулират изборите, като приеха безпрецедентни по своята наглост
изборни закони в последния момент. Бариерата от 8 % за коалиции е противоконституционна, както и псевдо-мажоритарния елемент. Наказателното преследване срещу мен е на политическа основа. Зад него стоят хора от БСП, които не искат да се появи алтернатива в лявото политическо пространство и да се повтори успеха на Евролевицата от 1997 г., заяви Александър Томов. Не е изчезнал нито един лев от “Кремиковци” или ЦСКА. И двете структури бяха в разцвет под мое управление, категоричен е Томов. Според него докато той е бил начело на “Кремиковци” работните заплати се увеличили с 30 %, а приходите на комбината били рекордно високи. ЦСКА стана шампион с безпрецедентна разлика пред вечния съперник “Левски”. Отнетият лиценз бе част от заговора срещу мен, каза Александър Томов. В основата на комплота срещу ЦСКА стои човек, който освен председател на Апелативната комисия на БФС е и шеф на Инспектората на Министерския съвет, обяви лидерът на БСД.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак