Свързани новини

23.08.2017 13:18

Топлофикация ограби поетеса

Видян 2851 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Топлофикация ограби вдовицата на Крикор Азарян - поетесата Валентина Радинска. Тя се оплака във Фейсбук, че от дружеството изтеглили 700 лева от банковата й сметка, без да е ясно как точно са начислени тези пари.


"Аз плащам цяла година равни месечни вноски от по 140 лева, и след изравняването се оказа, че дължа още 400 лева - защо и как, не знам. Но бяха изтеглени 700! Звънях на ламята. От там ми съобщиха, че тъй като явно потребявам повече, отколкото мога да покрия с тези 140 лева на месец, са решили да вдигнат равната ми месечна вноска на...230 лева! И тях са притурили към онези 400. Сложили са сигурно и ДДС. но как са ги докарали до 700 засега не съм разбрала", написа Радинска.


По думите й тези 700 лева са от продажбата на лозе и с тях е искала да откупи за вечни времена гроба на съпруга си, но  "ламята Топлофикация" се е нахранила с тях.


"Та, искам да попитам - докога ТОПЛОФИКАЦИЯ ще бъде тотален монополист на пазара, докога милиони хора ще й бъдат заложници? Докога парното, токът и водата ще поскъпват, при липса на индексация на доходите?


Как така ТОПЛОФИКАЦИЯ ще решава колко пари да тегли на месец от сметката ми без мое знание, съгласие и разрешение! Как така ще опразва тази сметка когато си поиска, без знанието на титуляра?


Е, премахнах я от директното банкиране, вече няма да ми опразва сметката.


Но, господа управляващи, недомислията, безхаберието и безобразията във всички сфери на живота ни в тази държава станаха прекалено много! Те ни удрят не само по джоба, но и тровят и вгорчават ежедневието ни! Карат ни всеки божи ден да съжаляваме, че сме се родили тук и сме останали тук!


Замислете се за това, когато пак започнете предизборно да се биете в гърдите и да ни убеждавате колко успешен е бил поредният ви мандат!", възмути се поетесата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.