08.02.2009 14:38

Убит и ранен в София

Видян 1411 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес полицията ще извърши повторен оглед на мястото в столичния квартал Борово, където снощи един човек бе убит, а друг ранен при стрелба с автоматично оръжие срещу автомобила, с който двамата са пътували, предаде репортер на БГНЕС.


23-годишният Кирил Попов бе убит на място в автомобила „Фолксваген“, модел „Лупо“, минути след 21.00 ч. в събота вечер. Вторият, намирал се в автомобила, Юлиан Манов - на 34 години, е транспортиран до Института за спешна медицинска помощ „Пирогов“. По първоначална информация няма опасност за живота му. Той е с една огнестрелна рана. Манов има адресна регистрация в столичния квартал „Хиподрума”. Той има една криминална регистрация в полицията - от 2002 г., за обсебване.
Кирил Попов, който е управлявал автомобила, няма криминално досие. Попов живеел на улица "Родопски извор", недалеч от мястото на стрелбята. Около автомобила са намерени много гилзи. Все още не е ясна причината за тежкия инцидент на улица "Родопски извор" № 30. Срещу двамата мъже е стреляно с автоматично оръжие от мъж в лек автомобил. Веднага след инцидента стрелецът избягал в посока бул. „България“. На мястото на престрелката незабавно пристигнаха екипи на полицията, пожарната и на Бърза помощ. Районът на инцидента бе отцепен до приключване на огледа.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

телец