26.02.2009 14:48

Удължават ремонта на бул. "Ал. Стамболийски"

Видян 1541 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Удължава се до 5 март срокът за ремонт на бул. "Ал. Стамболийски” в участъка от бул."Христо Ботев” до бул. "Константин Величков”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.


Срокът се удължава поради неподходящи метеорологични условия – отрицателни температури и заснежен терен, непозволяващи извършването на асфалтови работи на обекта, както и предстоящо събаряне на съществуваща сграда на бул. "Опълченска”. Движението по бул."Александър Стамболийски" в участъка от бул."Христо Ботев" до ул."Опълченска" остава затворено до 24.00ч на 5 март.
Забранява се влизането на пътни превозни средства в ремонтния участък, както следва:
До 5 март двупосочно по двете пътни платна на бул."Александър Стамболийски", в участъка от бул."Христо Ботев" до ул."Опълченска".
Трамвайна линия №3 ще продължи да се движи по маршрут / в посока кв. Орландовци /: от ул."Цар Симеон наляво по бул."Константин Величков" - ул."Габрово" - ул. "Скопие" - транспортен подлез „Надежда" - бул."Кн. Мария Луиза" и по ул."Козлодуй" по маршрута двупосочно.
Трамвайна линия №8 ще се движи по маршрут от ж.к. "Люлин" до кв. „Западен парк".
Трамвайна линия №10 ще се движи по маршрут от кв."Хладилника" - ул.”Граф Игнатиев" - бул."Кн. Мария Луиза" - подлез „Надежда"- трамвайно обръщало в кв. „Триъгълника". Временна автобусна линия №10 ТМ ще продължи да се движи с маршрут от крайна станция на автобусни линии № 56 и № 77 в кв. "Западен парк" -
бул."Ал.Стамболийски" - надясно по бул.”Ген.М.Д.Скобелев", завой на пл."Руски паметник" и обратно по маршрута си двупосочно. Автобусите от временна автобусна линия № 10ТМ ще спират на всички трамвайни спирки по бул."Ал. Стамболийски", без тази на МОЛА. След бул."Ал.Стамболийски", в посока пл."Руски паметник" и обратно, ще спират на съществуващите тролейбусни спирки по маршрута на №№1, 5 и автобусна линия №74 на бул.”Ген.М.Д.Скобелев". Разкрива се нова спирка пред Механотехникума на бул."Ал. Стамболийски" на 50 м след кръстовището с ул."Опълченска" в посока кв. „Западен парк".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог