Списание Космополитън

Свързани новини

09.12.2023 16:50

US женско списание споделя съвети за "сатанинска церемония по аборт"

Видян 13032 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Списание "Космополитън" информира читателите си как да направят аборт по време на ритуална "сатанинска" церемония чрез услугите на онлайн клиника, кръстена на майката на съдията от Върховния съд на САЩ Самюел Алито.



В публикация до своите 4,2 млн. последователи в Instagram миналия месец женският гланц представи серия от слайдове за това как да се извърши медицинската процедура според инструкциите на учения от The Satanic Temple (TST) - група, която се обявява на своя уебсайт за "основната религиозна сатанинска организация в света".



В него изрично се споменава и "церемониална" служба, проведена от "Сатанинската клиника за аборти на майката на Самюел Алито". Съдията от Върховния съд на САЩ Алито е автор на решението по делото "Добс срещу Джаксън", което миналата година отмени решението "Роу срещу Уейд", слагайки край на близо пет десетилетия правен прецедент, регулиращ абортите в САЩ.



В публикацията си в социалните мрежи от 16 ноември Cosmopolitan се позовава на 37-годишната жена Джесика, която е извършила процедурата. "Макар да не е сатанистка, Джесика реши да включи няколко церемониални елемента в своето самостоятелно преживяване на аборта", пише списанието.



В публикацията се дават и подробни съвети как да се спазват ученията на Храма на сатаната по време на "церемонията" по аборта. Това включваше гледане в огледало, докато се взема хапче за аборт, и произнасяне на думите: "Тялото на човека е неприкосновено, подчинено единствено на собствената му воля."



Ритуалът завършва с думите на субекта: "С моето тяло, с моята кръв, с моята воля стана." В публикацията си Cosmopolitan предлага още да поканите близките си да станат свидетели на церемонията и да "запалят свещи или дори да се облекат - каквото ги кара да се чувстват овластени".



Сатанинският храм е официално признат за религия от правителството на САЩ и като такъв твърди, че пациентите му участват в религиозен ритуал. "Това е ключово правно разграничение", отбелязва Cosmopolitan. "TST се надява да използва историческия си натиск, за да разшири модела на клиниката си ... в щати, където абортите иначе са забранени.


Отделно от това Храмът на сатаната заяви, че ще оказва подкрепа на своите членове, които желаят да се подложат на терапия за смяна на пола, но се сблъскват с "нарушения на тяхната телесна автономия от страна на правителствени органи на местно, щатско или федерално ниво".



Храмът добавя, че "посветени служители на Сатаната" ще бъдат на разположение да свидетелстват в полза на членовете, които желаят да се променят, и че това попада в обхвата на неговия "Трети принцип", който гласи, че собствената телесна автономия е основно и фундаментално религиозно право.


 


 


"





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сутринта ще Ви води любопитството

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сутринта ще Ви води любопитството и желание за