23.07.2021 16:07

В сряда дават мандат на Слави, след седмица - правителство

Видян 4808 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
В сряда президентът Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на партията на Слави Трифонов Има такъв народ. Това научи 19 минути от високопоставени източници в бъдещото управление. Следващата сряда - 4 август, най-вероятно ще ни донесе нов кабинет. Той ще бъде подкрепен в залата на парламента, освен от трите партии на протеста, и от депутати от БСП, независимо от волята на останалата без никаква подкрепа след 3-ия провал на изборите - досега лидерите на столетницата имат до 2 парламентарни срива, Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 24.07.2021 10:37

    Трифонов да не "умнее" както "Мозъка" от ОПГ-ГЕРБ, а да остави служебният кабинет за редовен, защото му видяхме предложението за кабинет, говорещите много езици /днес почти всеки българин говори един или два чужди езика / и летежът в Космоса /българите отдавна излетяха в Космоса на мизерията /, все неща на първи план от които съвсем не се нуждае народа, а и тази лицемерна защита на Н.Василев пред камери за какво беше нужна, като всеки българин помни как поработи и какво качество на работа имаше този палячо от царските структури преди 18-19 години ! Трифонов да знае, че ние емигрантите които го подкрепихме, не сме категорични, че пак ще го подкрепим /разбрах това от сбирките които провеждаме редовно за районът в който живеем /ако пак се издъни така идиотски както го направи с предното предложение за кабинет, ние искаме смяна на модела, не подмяна със "звучни" университети и езици, а с можещи и разбиращи, защото да кажеш "Харвър" не означава "може и разбира", а означава само "престиж" което не гарантира "може и разбира" ! Така, че Трифонов остави си комплексите във Фейсбук, "слез на земята" и прояви ум като оставиш служебният кабинет за редовен, защото да не се окаже, че на следващите избори ще се "заселиш" при патриотчетата ! Трифонов, спри и с декламирането на имена на университети и езици от екран, защото освен, че е банално и противно, е и обидно за тези можещи и знаещи които не са завършили цитираните от теб висши учебни заведения...и защо се криеш и ти като Тиквата, той беше в джипка, а ти в някаква стаичка за пред фейса с микрофон, срамуваш ли се или имаш страх от неудобни въпроси като Тиквун ?

  • 001 Люли 24.07.2021 08:55

    Ако е пак с царист начело, мерси! Говори се за Куневица. Тая не се наяде, малко са й милионите евра - срещу каква работа? Абе, ние сме прости, не ги разбираме тия работи. Важното е да се дуеш и да знаеш кой за.ник да целуваш. Аман от свръхамбициозни бабички.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв