Свързани новини

08.05.2009 13:49

Варненският съд наложи пробация и безвъзмезден труд за нарушители по пътищата

Видян 2029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В бързо съдебно производство Варненският районен съд наложи наказание "пробация" на 43- годишен мъж за шофиране след употреба на алкохол, съобщиха от пресслужбата на съда.


На 12 месеца регистрация по настоящ адрес и срещи с пробационен служител ще подлежи 43-годишният Жанимир Асенов, затова че на 28 април тази година управлявал "Шевролет Авео" с концентрация на алкохол в кръвта 1,74 промила. В рамките на пробационните мерки за 1 година той ще трябва да положи и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото. По реда на постигнатото споразумение, Жанимир Асенов бе лишен и от право да управлява автомобил за срок от 1 година. Одобреното от съда споразумение е окончателно и влиза в сила веднага.
18 месеца пробация и 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото в рамките на 1 година – това наказание наложи Районният съд на 25-годишния Станислав Василев. На 15 ноември миналата година във Варна той е хванат да управлява автомобил "Фолксваген Голф" без свидетелство за правоуправление на МПС, при това в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Пробационните мерки са наложени на Василев по силата на одобрено от съда споразумение. За шофиране без книжка, като неправоспособен водач, на 25-годишния младеж вече 5 пъти са налагани различни наказания. Споразумението не подлежи на обжалване.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Очаква ви един натоварен ден


Очаква ви един натоварен ден, но пък резултатите ще са