27.09.2024 13:29

Вчера, като гледах как ГЕРБ, ППДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите: Борисов

Видян 215 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работата", това заяви пред журналисти лидерът на партията Бойко Борисов. Той визира възможността да бъдат загубени парите по Плана за възстановяване и устойчивост за рекултивация на терените на въглищните мини. Снощи "Възраждане" и "Има такъв народ" провалиха заседанието на парламента, което трябваше да приеме пътна карта за климатична неутралност - условие за отпускане на парите. "Тези пари, които загубихме сега, ще направим всичко възможно да ги върнем, ако победим убедително", каза Борисов. Той уточни, че снощи депутатите са дали лош пример, включително и на децата. "Какво показахме вчера: "Да отидеш в училището, да изскубеш кабелите и да счупиш на учителката катедрата."

Случилото се снощи е ежедневието на несистемни партии, на партии, които толкова са се вкопчили във вашите социологически изследвания, че са готови за 0.5% да продадат за милиарди работещите хора. Беше грешка. Няма повече кой да ни даде милиарди левове за емисиите, за социалните плащания, за рекултивацията и сигурността на миньорите. Явно на българите не им трябват тези пари, щом гласуват за тези партии. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира от Казанлък снощния скандал в НС и съдбата на въглищната енергетика.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите."

Това ли възпитахме снощи в хората и децата? Утре да не се чудим защо ученици се бият, каза още той.

Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме.

Чудя им се на акъла. Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите. Няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение, заяви лидерът на ГЕРБ.

"Вчера стана грешка. Видях едно много отговорно поведение във Външна комисия. Не знам какво им стана вечерта. Дали защото Костадинов го нямаше и се изпуснаха", продължи с коментара си за снощните събития Борисов.

"Българите загубиха тези пари заради това, че вкараха тези партии в парламента. Това е обобщението", каза лидерът на ГЕРБ.

"Ако ГЕРБ управлява, ще се разбера с Брюксел и ще свършим работа. Там са наши приятели. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората.

Вчера, като гледах как ГЕРБ, ППДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите", завърши той.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Взаимоотношенията с хората ще са слабото ви място

Взаимоотношенията с хората ще са слабото ви място. Май