Свързани новини

11.07.2013 16:59

ВСС уволни Кокинов от съдебната система

Видян 1843 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Висшият съдебен съвет уволни дисциплинарно бившия градски прокурор на София Николай Кокинов от съдебната система. Деветнайсет от членовете на Съвета гласуваха "за" уволнението на Кокинов, един беше против, а двама се въздържаха. Освен, че е уволнен дисциплинарно, Кокинов няма да има право и да получи обезщетенията, полагащи се по закон за напускане на съдебната власт. По-рано Кокинов сам подаде оставка като градски прокурор и се опита да подаде оставка и като магистрат, но тя не бе приета заради течащото срещу него дисциплинарно производство. Кокинов може да обжалва пред Върховния административен съд решението на кадровиците. Това е второто дисциплинарно производство срещу бившия градски прокурор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.