16.09.2024 09:23

Задържаха стрелеца, дебнел Тръмп в храстите

Видян 696 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият американски президент Доналд Тръмп съобщи, че е "в безопасност и е добре" след случая, който според ФБР е "изглежда като опит за убийство".

Около 13,30 часа местно време, край игрището за голф на Тръмп забялязали от храстите агенти от ФБР забялазали от храстите да стърчи дуло на автомат. Потенциалният стрелец е бил на около 360 - 460 метра от кандидат-президента на републиканците. Очевидец е видял мъж да бяга и да се качва в черен автомобил. По-късно той е бил задържан.

В храстите са били открити оръжие, мерник, раници и GoPro камера. Американски медии съобщават, че заподозреният е идентифициран като Райън Уесли Рут, на 58 години. Според медийни информации той е свързан с изпращането на чуждестранни бойци в Украйна да се бият срещу Русия.

Американският президент Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис, която е опонент на Тръмп в президентските избори, осъдиха насилието в страната и изразиха радост, че той е невредим.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей