За 15 септември ще възстановим движението по бул. Г. М. Димитров, след изграждането на няколко стотин метра канализация.

Свързани новини

17.08.2023 11:27

Започна асфалтирането на новия булевард Филип Кутев: Кметът Фандъкова

Видян 1422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започнахме асфалтирането на участък от изцяло новия булевард Филип Кутев. Той е част от третия градски ринг, с който изграждаме връзка между бул. България и бул. Симеоновско шосе.



Това е стратегически проект за разтоварване на трафика в гъсто населените южни квартали и един от приоритетите ми, заедно с метрото и Южната дъга, която вече е изградена.



До края на октомври очаквам да сме готови с този участък между ул. Сребърна и кръстовището на бул. Г. М. Димитров и бул. Симеоновско шосе. Той ще е бус-лента, с велоалеи от двете страни, с широки тротоари и енергийно ефективно осветление.



За 15 септември ще възстановим движението по бул. Г. М. Димитров, след изграждането на няколко стотин метра канализация.  



Имаме пълна готовност да започнем изграждането на южното платно на бул. Филип Кутев между ул. Сребърна и ул. Атанас Дуков. Очаквам областният управител на довърши процедурите по предоставянето на последния останал терен, собственост на Софийския университет, които ни съдействаха напълно. С новия бул. Филип Кутев ще създадем връзка между бул. Черни връх и  бул. Симеоновско шосе.



Пробивът на бул. Тодор „Каблешков от ул. Луи Айер до Черни връх също е готов да стартира. За съжаление, до момента не можем да постигнем съгласие със собствениците на останалия един частен имот, който искат прекалено много пари и обжалват всички заповеди.



Утре започваме основния ремонт на ключовата за кв. Кръстова вада – запад ул. Емилиян Станев. Разделили сме я на етапи, за да е по-лесен достъпа на живущите. Изграждаме я по регулация, след като преди това отчуждихме 60 частни имота, които попадаха в обхвата на улицата.







Снимки: Аделина Ангелова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще доминирате в спорове


Днес ще доминирате в спорове, в дискусии, изобщо ще се