18.07.2024 13:27

Започва основен ремонт на пътя Царево - с. Бродилово

Видян 167 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С водосвет и първа копка, днес на 18.07.2024 г. се отбеляза началото на рехабилитацията на пътя с. Бродилово – Царево.


Събитието уважиха кметът на община Царево Марин Киров, г-жа Таня Янчева - Председател на Общински съвет Царево, г-жа Мария Конярова секретар на общината, зам.-кметът г-н Стоянов, кметът на село Бродилово г-н Костадин Стоев, представители от фирмата изпълнител и представители от техническия надзор.


Обектът включва рехабилитация на общинския път чрез метода на студено рециклиране. С реконструкцията на пътя се цели чрез възстановяване и замяна на конструктивни и геометрични елементи и съоръжения и изпълнението на нови такива, да се увеличи, устойчивостта и трайността на пътя и съоръженията към него. Рехабилитацията на общинския път с. Бродилово – Царево цели да се подобрят транспортно – експлоатационните качества и се осигурят по-добри условия за удобен, безопасен и икономичен транспорт на пътници и товари.


“Вярвам, че трябва да развием община Царево, всички населени места. Това не може да се случи без пътища и инфраструктура. Реализираме проекта за път до с. Фазаново, днес правим първа копка на пътя за с. Бродилово, предстои основен ремонт и на пътя за с. Лозенец.


Местните хора го заслужават, а туристите ще бъдат привлечени от магията на Странджа и морето. Гордея се с екипа в общината, защото само за няколко месеца след началото на мандата успяхме да привлечем огромен ресурс за реализиране на тези големи проекти.” заяви кметът Марин Киров.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

За вас денят не е толкова лош

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да