Свързани новини

25.09.2017 09:57

Запушват Околовръстното шосе и Владая

Видян 1340 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Агенция Пътна Инфраструктура, а не Столичната община, както мнозина смятат, отпочва усилени ремонти на входно – изходните пътища на София по никое време, точно с началото на сезона на есенните дъждове.



От днес е запушено Околовръстното шосе от изхода за магистрала Тракия към така наречената Северна скоростна тангента. Това става, след като пътят бе в значителна степен разширен и модернизиран в отсечката покрай най-населения „спален” комплекс на столицата Люлин, което стана през последните две години. Там обаче отсечката е незначителна в сравнение с огромното разстояние, което трябва да бъде санирано, тъй като не е ремонтирано от построяването си при социализма.



От вторник започва ремонт и на Е-79, който беше последно реконструиран само преди 6 години при тогавашния регионален министър Плевнелиев, малко преди да стане президент. Ще бъде обновена отсечката от Черния кос до Владая. Ще се работи по двете платна в посока София, а движението ще става през лентите към Перник.



АПИ препоръчва на шофьорите да минават през т.нар. магистрала Люлин (де факто 19 км от магистрала Струма), откъдето обаче пътят е по-дълъг и на влизане в София ще се образуват огромни задръствания поради недоброто му планиране. Шофьорите пък се питат защо не се работи лятото, когато трафикът от перничани, работещи в София към и от милионния град към родните им места е значително занижен. Питат се също какво качество ще се постигне при начеващите дни на валежи.



АПИ препоръчва и третокласния път през Голямо Бучино – Мало Бучино и Суходол, а оттам вливане в най-задръстената и най-тясна част на Околовръстното шосе за онези водачи на МПС, които се усещат като търсачи на силни усещания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци