Износът на инсулини и детски антибиотици беше забранен от началото на ноември миналата година, като периодично се издава заповед за удължаването на забраната.

Свързани новини

16.05.2024 16:17

Засега няма заповед за удължаване на забраната за износ на инсулин

Видян 349 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все още няма публикувана заповед за ново удължаване на забраната за износ на инсулинови лекарства и антибиотици за деца, предаде БНР. Срокът на мораториума изтича днес.

Преди месец служебният здравен министър Галя Кондева го удължи заради данни за нередовни доставки, забавяне или отказ от търговците на едро да заредят посочените лекарства в аптечната мрежа.

Износът на инсулини и детски антибиотици беше забранен от началото на ноември миналата година, като периодично се издава заповед за удължаването на забраната.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Социалната справедливост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Социалната справедливост,колкото и да е странно,е нещо