Свързани новини

12.05.2014 10:40

Затварят цялото кръстовище на Семинарията за пет дни

Видян 1659 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Строителството на кръстовището на две нива на бул. П. К. Яворов и ул. Стоян Михайловски ще наложи затворянето на сегашното кръстовище там за пет дни, съобщиха от Център за градска мобилност ЕАД. Цялостното затваряне е наложително заради технологичното време за полагането на строителни материали в участъка. То ще стане от 14 до 18 май 2014 година, като кръстовището ще е затворено за всички превозни средства.


Затварянето на кръстовището налага и промени в градския транспорт в участъка както следва:


Автобусите по 94-та линия в посока Софийски университет Св. Климент Охридски ще се движат по маршрута си до кръстовището на ул. Никола Габровски и бул. Д-р Г. М. Димитров, като оттам ще продължават надясно по бул. Д-р Г. М. Димитров, наляво по бул. Драган Цанков през кръговото при Телевизионната кула, по бул. Драган Цанков, надясно по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по ул. Ген. Гурко, надясно по бул. Васил Левски и обратно по маршрута си до бул. Черни връх, като правят обратен завой по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по бул. Драган Цанков, надясно по бул. Д-р Г. М. Димитров, наляво по ул. Никола Габровски и по маршрута си до жк Студентски град.


Автобусите по линия 88 ще се движат от ж.к. Дружба 2 по маршрута си до сп. "гара Пионер", наляво по Симеоновско шосе, наляво по бул. Д-р Г. М. Димитров, надясно по бул. Св. Климент Охридски и по маршрута си до жк Дружба 2. Автобусите по линия 102 в посока жк Овча купел ще се движат по маршрута си до кръстовището на ул. Никола Габровски и бул. Д-р Г. М. Димитров, направо по бул. Д-р Г. М. Димитров, наляво по бул. Драган Цанков през кръговото при Телевизионната кула, по бул. Драган Цанков, наляво по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по бул. Черни връх, надясно по бул. Арсеналски и по маршрута си двупосочно.


Автобусите по маршрутна линия 120 в посока Зоопарка ще се движат по маршрута си до кръговото движение при Телевизионната кула, надясно по бул. Драган Цанков, наляво по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по бул. Черни връх до ул. Сребърна и по маршрута си двупосочно.


От 14 до 18 май 2014 година ще бъде разкрита временна автобусна линия с номер 88ВР и маршрут от Зоопарка, ул. Сребърна, надясно по бул. Черни връх, надясно по бул. Никола Й. Вапцаров до София Ленд и обратен завой по временно изградената пътна връзка на бул. Н. Й. Вапцаров и по маршрута до "Зоопарка".


Автобусите от променените линии ще спират на всички съществуващи спирки и на ново разкритите еднопосочни временни спирки на бул. Драган Цанков за автобусни линии 94, 102 и 120.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес сте готови да свършите доста работа

Днес сте готови да свършите доста работа, за да сте