16.12.2010 16:16

Жадни апаши свиха 50 литра бира

Видян 2689 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изключително дързък обир посред нощ на точно 50 литра бира развесели Пловдив. Жадни разбойници пощуриха полицията в Града под тепетата, след като проникнаха в магазин в жк Тракия, ошушкаха 40 стъклени бутилки и 15 пластмасови двулитрови шишета и драснаха щастливо в мрака.


Ченгетата от Пето РПУ тутакси хукнали да ги гонят, но какво било удивлението им, когато установили в супера, че апашите не са докоснали нищо друго освен бирата.


„И бирени фъстъци даже не са си взели, будали с будалите“, цъкаха полицаите, докато собствениците на магазина честно отчитаха, че онези не са им задигнали нито лев от касите. Патрулна кола взела да циркулира по улиците на Тракия, но от крадците нямало никаква следа, в нощта отнийде дори не долитали пиянски песновки. Бдително ченге обаче мернало на едно кръстовище странна стъклена конфигурация от три празни бутилки, която поразително приличала на фалос.


Паметливи припомнят една друга знаменита история от началото на 90-те. Тогава при прокарване на парното край Бирената фабрика, работници се натъкват на странна тръба, свързваща ъглова къща и казана за пиво. Оказва се, че тарикат е прокопал разстоянието между мазата си и завода току под улицата и майсторски е заварил тръбата за резервоара с бира. Така той дълги години смукал безплатно от любимата си течност, затова и ревнал крамолически, когато бачкаторите му резнали животворното кранче. „Вий ми разплакахти мамиту, разкатахти ми сичкуту“, викал завалията на чист пловдивски.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци