23.09.2008 10:55

500 души изграждат сцената за Мадона в Будва

Видян 1511 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За концерта на попзвездата Мадона на плажа Яз край Будва в Черна гора на 25-ти септември остават още само 1000 билети, съобщи говорителят на организационния комитет Алексанъдр Радош.


Подготовката за концерта отива към своя края. Сцената на плажа Яз ще бъде дълга 90 метра, широка 50 и висока 2.5 метра. За повдигането на сцената в Черна гора пристигнаха четири специални крана. За изграждането на самата сцена са наети над 500 души, съобщи Радош. Той уточни, че организаторите са взели всички мерки при лошо време и дъжд "феновете да не попаднат в калта" и за това ще има специална настилка, която обхваща над 30 000 кв.м. Според него в бегстейджа където са всички офиси и стаи ще бъдат настанени Мадона и нейното семейство. Те приличат на малък град и всички пътища и пътеки, които водят до тях са напълно асфалтирани. "В бегстейджа ще има 25 напълно оборудвани офиса - с телефон, факс, интернет. Кошчетата за отпадъците ще бъдат в специален цвят. За служителите ще има специална кухня, душ кабини и стаи за спане", каза още Радош. В бегстейджа ще има два огромни гардероба, за 20-те танцьори, които са част от екипа на Мадона, както и още осем стаи за членовете на бенда на попзвездата. За по-лесното придвижване на екипа и мениджмънта на Мадона освен коли ще има и АТВ.
За феновете ще има над 300 тоалетни, седем екипа на Бърза помощ ще направят всичко възможно да няма никакви проблеми за публиката. Мадона пристига в Будва на 24-ти септември и ще бъде настанена в суперлуксозния хотел "Сплендид". Попзвездата ще излети от покрива на хотела с хеликоптер и ще кацне директно на сцената на плажа. Кралицата на попмузиката ще замине от Будва на 27-ми септември за Атина, където ще бъде нейният последен концерт от европейско й турне.
На плажа Яз ще има ВИП-паркинг за 2000 автомобила. Недалеч от мястото на концерта ще има още един паркинг за още 12 000 коли.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион