20.04.2009 16:28

Аня се прави на жертва

Видян 2422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напоследък всички събития във Вип брадър 3 се въртят около Аня Пенчева. Изпълненията на актрисата нямат край. След като стана ясно, че не харесва Ивайла Бакалова, тя започна с атаки срещу нея. Набеди я, че продава душата и тялото си, а после отрече тези думи, въпреки че камерите ги бяха записали. Също така обвини миската, че не е добра майка. Мотивът й е, че дъщеричката на Ивайла Рая много плачела, като идвала в къщата.


Навръх Въскресение Христово Аня поиска да се махне от шоуто, каза, че това е най-тъжният й Великден и заклейми Ники Кънчев, наричайки го интригант. Дъщеря й Пипи отначало я подкрепяше, но после заяви, че иска да остане.


Аня е убедена, че Вип брадър манипулира нейния образ и я показва в най-лоша светлина. Актрисата се опитва да играе ролята на жертва. Затова и изрази притеснението си как майка й, съпругът й и синът й възприемат случващото се. “А бащата ти (б.а. журналистът Сашо Диков) сигурно иска да дойде със стълба да ни отмъкне”, каза тя пред Пипи, а после започна да се отказва от намерението си да си ходи.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева