Брад Пит твърди, че бившата му съпруга Анджелина Джоли умишлено се е "опитала да му навреди", като е продала своя дял от тяхната компания за вино на конкурентен инвеститор

Свързани новини

10.06.2022 16:06

Брад засъди Джоли по бизнес

Видян 4418 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Брад Пит твърди, че бившата му съпруга Анджелина Джоли умишлено се е "опитала да му навреди", като е продала своя дял от тяхната компания за вино на конкурентен инвеститор, съобщава theguardian.com.




За първи път DailyMail. com съобщи, че Пит е подал съдебни документи във Върховния съд на Лос Анджелис в рамките на дългогодишен правен спор между двойката за Шато Миравал, разположено в Югоизточна Франция, което двойката придобива през 2008 г. преди брака си през 2014 г.




След като двойката се разведе през 2019 г. , Джоли получи разрешение да продаде своя дял през 2021 г. за 164 млн. долара (131,2 млн. паунда), преди да бъде финализирано по-широкото им финансово споразумение. Въпреки това Пит започва съдебни действия, за да се опита да запази мажоритарния дял в компанията, която притежава имота.


 


Пит твърди, че Джоли продава своя дял на Tenute del Mondo - компания за производство на вино, "непряко притежавана и контролирана от Юрий Шефлер, руски милиардер, който контролира Stoli Group", и която "иска да поеме контрола над Miraval".




В правния документ се допълва: "Джоли е преследвала и след това е осъществила предполагаемата продажба тайно, като умишлено е държала Пит в неведение и съзнателно е нарушила договорните права на Пит. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец