Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба през есента, стана ясно във вторник предаде Дейлимейл

Свързани новини

12.07.2023 14:45

Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс излизат през октомври

Видян 2737 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба през есента, предаде Dailymail. 


Мемоарите, озаглавени Жената в мен(The Woman In Me), ще бъдат достъпни на 24 октомври, сподели вестник Пипъл.Книгата ще бъде издадена от Галери Букс, отпечатък на Саймън и Шустър, които участваха в голяма наддавателна война миналата година, за да си осигурят правата.   Виж снимки тук



Спиърс обяви през април 2022 г., че пише мемоари, и тя обеща, че ще се задълбочи в обстоятелствата на дългогодишното й консерваторство, като същевременно ще хвърли безупречен поглед към членовете на семейството си.



Заедно със съобщението идва и изглед на предната корица, която включва ярка черно-бяла снимка на Спиърс години по-рано.




Тя позира гола до кръста в профил, като покрива гърдите си с ръце и жално се взира в камерата, и носи чифт лъскави метални дънки.



„Убедителните показания на Бритни в открит съд разтърсиха света, промениха законите и показаха нейната вдъхновяваща сила и храброст“, каза пред изданието Дженифър Бергстрьом, старши вицепрезидент и издател на Галери Букс. „Не се съмнявам, че нейните мемоари ще имат подобно въздействие – и ще бъдат издателското събитие на годината. Не можем да бъдем по-горди да й помогнем най-накрая да сподели историята си.“



Според прессъобщение от Галери Букс, мемоарите ще разкрият „за първи път нейното невероятно пътуване и сила в основата на един от най-великите изпълнители в историята на поп музиката.“



Издателят също така твърди, че книгата "осветява непреходната сила на музиката и любовта - и значението на една жена, която разказва собствената си история, според собствените си условия".



По-нататък се описва „Жената в мен“ като „смела и удивително вълнуваща история за свобода, слава, майчинство, оцеляване, вяра и надежда“.



Твърди се, че книгата ще обхване не само трудното 13-годишно консерваторство, но и възхода на Спиърс към славата и нейните най-добри години като изпълнител.



Според Варайъти(Variety) сделката за мемоарите се смята за "рекордна" и се смята, че споразумението струва около 15 милиона долара. Спиърс завърши писането на книгата през юли миналата година, но недостигът на хартия в издателската индустрия по това време забави тома.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със