06.12.2008 13:33

Двама искат Бритни за булка

Видян 1489 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бритни Спиърс, която преди няколко дни отпразнува рождения си ден в клуб Tenjune в Ню Йорк, получи две преложения за женитба.


27-годишната певица, която вече има два брака зад гърба си, е получила романтична оферта от бившия си приятел - папарака Адан Галиб, с когото се раздели през септември. Адан затрупал Бритни с любовни писма, в които й пишел, че е невероятно секси и е най-хубавото нещо, случвало му се някога, разкрива електронното издание "Фимейл Фърст". Между Бритни и Адан имало химия, но засега певицата не се давала. Въпреки това семейството се безпокояло, че Бритни може и да падне отново в мрежите на папарака, който никой от фамилията Спиърс не харесва. Бритни получила предложение за брак и от Салваторе Д'Анджело, който е мениджър на фризьорския салон, който поп певицата посещавала от миналия месец. Салваторе поискал от Бритни да се омъжи за него преди две седмици, разкрива сп. "Look". Певицата била очарована от романтичния Салваторе, но му отговорила, че моментът за нея не е подходящ за нова връзка. Тя искала да се концентрира върху кариерата и грижите за двете си деца. Все пак тя дала надежда на кандидата, че ако в края на следващата година той все още я иска за жена, тя ще помисли по въпроса.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да усетите разминаване между очакванията и реалността

Днес може да усетите разминаване между очакванията и