19.05.2016 16:15

Eлена Тихомирова се влюби в конете

Видян 1842 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

            Какво кара една Мис България да остави дългите рокли и бляскави бижута, и да се отдаде на далеч по-диви и нетрадиционни дейности като язденето и гледането на коне, например.



Това попитахме Мис България Елена Тихомирова след като попаднахме на последната и фотосесия с кобилата Гдиния в конната база на Нова Загора!  “Истината е, че досега не бях осъществявала толкова близък контакт с тези благородни животни - било от страх, било от неразбиране. Години наред обаче имам огромни проблеми с кръста - травма, останала ми от заниманията с лека атлетика в студентските години! Моята близка приятелка Йонка Максимова, която е състезателка  по конна езда, ми предложи да опитам терапия с коне, често прилагаща се при опорно-двигателни проблеми! Разбира се - прозвуча ми странно, но още в момента, в който докоснах това прелестно животно и усетих топлината, и доверието му, не можах да устоя на магията! Не можах да устоя на силата, въздействието и интелекта му! Истината е, че тези прелестни същества са закодирани в гените ни и предците ни са ги боготворяли неслучайно!Аз не само се излекувах, аз намерих приятелство, толота и свобода!  Скоро след това направих и фотосесията с моята мила Гдиния.Тя ме озарява, вдъхновява и спасява безброй пъти.  
   Тя ме научи, че всеки трябва да открие своя ритъм! Дали ще е ходом, тръст, галоп или свободна езда, зависи само от нас и от контролът, който можем да си позволим! Тайната е в това да запазиш изправената си стойка - и на тялото, и на духа. Ако имаш нужда от помощ - намери си кон!" , твърди Тихомирова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог