Ергенът призна, че има много голям дефицит на търпение и е ужасно нетърпелив

Свързани новини

18.04.2022 16:44

Ергенът проговори за две връзки

Видян 1288 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Имал съм само три връзки в живота си, призна в Търси се по бТВ Виктор Стоянов. Ергенът нито веднъж не спомена последната си любов Христина Парова. Въпреки че с желание разказа за първото си истинско влюбване като 16-годишен младеж и за първото си увлечение в началните класове, най-желаният ерген не продума нищо за фитнесмоделката Христина.


 


"Влюбя ли се, останалият свят престава да съществува. забравям дори за най-близките си, за което после съжалявам. Аз съм и много ревнив и имам развито чувство за собственост", призна Виктор. Той си спомни, че си загубил ума по състезателка по гребане, с каквото се занимавал и той, на 16 години. Красивата русенка била дъщеря на треньор по същия спорт и искрата пламнала по състезания.


 


Ергенът призна, че има много голям дефицит на търпение и е ужасно нетърпелив. Майка му пък разказа, че за първи път се увлякъл по съученичка в долните класове, на която изпял песен на Васил Найденов. Виктор от малък бил много самостоятелен и макар че има двама братя, винаги бил опората в семейството.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 20 октомври 21:00ч.

Маската 1994 г. ‧ Комедия/Екшън ‧ 1 ч 41 мин

Режисьор: Чък Ръсел
В ролите: Джим Кери Стенли Ипкис Камерън Диас Тина Карлайл Питър Грийн Дориън Тайръл

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Хубав момент да уредите документално някои юридически