Елвис на Лурман е 14-ият, посветен на легендарния музикант. Според дъщеря му обаче е единственият, който напълно е уловил духа на Елвис Пресли

Свързани новини

17.05.2022 15:35

Филмът за Елвис е впечатляващ: Лиза Мари Пресли

Видян 2783 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


През юни излиза новият филм за великия музикант Елвис Пресли. Във филма на Баз Лурман участват Том Ханкс и Остин Бътлър. Един от първите зрители на лентата е била 54-годишната Лиза Мари Пресли, която е единствената дъщеря на Елвис. Тя е останала много доволна, но съжалява, че синът ѝ не е жив, за да го види.


 


28-годишният Бенджамин Киоу беше намерен мъртъв в следствие на огнестрелна рана през юли 2020 г. „Не мога да кажа много, защото сега и завинаги ще съм в траур заради загубата на сина си.


 


Въпреки това успях да гледам филма вече два пъти и той е най-малкото впечатляващ“, написа Лиза Мари Пресли в Инстаграм. Елвис на Лурман е 14-ият, посветен на легендарния музикант. Според дъщеря му обаче е единственият, който напълно е уловил духа на Елвис Пресли. Най-вече благодарение на играта на 30-годишният Остин Бътлър, който изпълнява главната роля.

Делян Сталев




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.