27.05.2024 09:53

Харпърс оцени стила на М. Бакалова (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Видян 2243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато става дума за промотиране на нов филм, хората запомнят червения килим най-вече с модата, пише  harpersbazaar. А какво по-подходящо от Кроазет, прочутия подиум на филмовия фестивал в Кан? Подобна прочута сцена изисква внимателно сарториално планиране, поради което актрисата Мария Бакалова - която играе ролята на Ивана Тръмп в новия биографичен филм „Стажантът“ за бившия ѝ съпруг Доналд - се обърна за помощ към стилиста Джесика Пастър. ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Разбира се, в днешно време всички сякаш говорят само за „метод на обличане“. Най-напред го имахме с Марго Роби и Барби, после със Зендая за „Дюн“ и „Претендентите“, а съвсем нeотдавна- с Аня Тейлър-Джой и „Фуриоза“. При толкова известен персонаж, който е обсебен от модата, не е чудно, че Бакалова и Пастър са искали да се насочат към роклите от 80-те години.

„Тя беше много откровена и го изразяваше чрез дрехите си“, споделя Бакалова. „Тя не беше срамежлива, не се криеше. Тя изпревари времето си и носеше толкова много запомнящи се тоалети, които са актуални и днес. Тя обичаше големите рамене, обичаше да показва талията си. Всеки тоалет беше красиво планиран, а тя обичаше аксесоарите и големите бижута“.

За Кан Пастър знаеше, че излишъкът е важен. „Кан е разкошен; всичко е свързано с излишък!“, казва тя. „Хората обичат богатството, красотата - всичко е в излишък, така че когато хората се обличат, за да гледат филм, те са облечени до девет. Това означава, че можеш да бъдеш креативен с външния вид.“ Когато дуото се срещна с творческия директор на Self-Portrait Хан Чонг преди фестивала, всичко си дойде на мястото.


„ Хан обича да кара жените да се чувстват красиви и силни, той знае какво подхожда на тялото ви и подчертава красотата ви“, казва Бакалова. „ Когато се срещнахме в Лос Анджелис миналия месец, той ми вдъхна увереност и определено разбра идеята, която имахме с Джесика. Толкова много се забавлявахме, разглеждайки колекцията.“


 Снимки: Emilio Madrid



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

пенсии

8,5 млрд. лева са разходите за пенсиите към края на май

Разходите за пенсии към края на май са 8,5 ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

С някои проблеми трудно ще се справите сами

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. С някои проблеми трудно ще се справите сами, така че не