Свързани новини

30.01.2020 09:33

Кейт с изненадващо посещение в детска градина

Видян 1219 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кейт Мидълтън продължава със своята обществена дейност. Херцогинята на Кеймбридж се появи изненадващо в детска градина, за да се срещне с малчуганите и техните родители.
Посещението беше свързано с ново проучване, което съпругата на принц Уилям е насочила към родителите, учителите и служителите на детските градини.

Кейт избра да посети лондонската детска градина рано тази сутрин, за да обърне внимание на здравословната закуска. Тя помогна на учителите в сервирането на храната и в същото време успя да обсъди с тях и теми като здраве, емоционално състояние и правилното отглеждане на децата. Резултатите, които събира ще послужат на херцогинята да разбере как може да помогне на деца и семейства в риск.

Съпругата на принц Уилям започна своето проучване миналата седмица по време на 24-часовите ѝ срещи с деца и родители из цяла Великобритания. Тогава тя призна и своите трудности при отглеждането на тримата кралски наследници. Според говорители на херцозите на Кеймбридж, с изследването ще започне „най-голямото обсъждане на проблемите, свързани с детското развитие“, предава Tialoto.bg.

Когато беше на посещение в детска градина в Уелс, Мидълтън поздрави персонала за невероятната работа, която вършат в много различни области. „Дейността ви има огромно значение както в социален, така и в икономически аспект“. През последните няколко години Кейт сериозно се зае да помага на деца и родители, които срещат трудности в своето развитие.

На 28 януари Кейт посети и детската болница в Лондон, за да покаже как изкуството помага на детското здраве, щастие и благосъстояние. Докато беше там, един нейн жест трогна целия свят. Мидълтън застана пред обектива на 10-годишно момче и спокойно изчака то да направи снимката на живота си.


 


Снимки: Instagram



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително