Свързани новини

16.07.2012 11:59

Кои са най-желаните знаменитости?

Видян 1423 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяка година вестник СУПЕР 19’ и сайтът slava.bg дават думата на народа, за да каже кои са най-сексапилните български звезди. Обикновено, както направихме и този път, даваме шанса читателите да изберат 10 мъже и 10 жени, които според тях са най-привлекателни в родния шоубизнес. Въпреки че победителите често са предизвестени, изненадите никога не са малко.

2012 г. донесе новината, че чалгата окончателно е победена от сериалите. Жени Калканджиева има такава теория, че първо на мода при звездите са били манекенките, после риалити героите, след тях чалгаджийките, а сега са лицата от телевизионните поредици.

Оказва се, че е точно така. Звездите от Стъклен дом детронираха останалата конкуренция. Спрелият вече първи модерен сериал на бТВ продължава да бъде фаворит на нацията, щом тя избира негови герои за свои най-сексапилни знаменитости.

Футболът не престава да бъде основният източник на мачовци за подобни класации, нищо че пак е победен от Стъклен дом. В джентълменската ранглиста певците, не само от фолка, минават на много по-заден план, отколкото дори при дамите. Това е важна информация за размишление за музикални продуценти, защото е очевидно, че на пазара се оформя ниша.

Проучването е национално представително. В него участваха 677 мъже и 657 жени или общо 1334 българи и то не само от нашата страна, но и такива, които живеят в чужбина. Те определиха между понеделник на обед и сряда следобед класацията при жените, а между сряда по обед и петък следобед ранглистата при мъжете. Гласуването беше на най-популярния сайт за шоубизнес в България – slava.bg. Кой колко гласа взе – четете на страниците на новия брой на вестник Супер 19`.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни