03.10.2008 14:06

Криста представи видеото към дебютния си сингъл „Това, което искаш”

Видян 1808 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първият талант на лейбъла „Стерео стая” – Криста, представи видеото към своя дебютен сингъл „Това, което искаш”. Официалната промоция се състоя на 30.09.2008 в клуб Ялта. По време на събитието лично Мария Илиева – създател на лейбъла на „Новата българска музика” разказа за концепцията, стиловете и новите артисти, които предстои да бъдат продуцирани от музикалната компания.


С нескрито възхищение гостите – известни лица от българския музикален и шоу бизнес, артисти и медии, аплодираха изпълнението на Криста, която бе неотразима в специално избраната за нея рокля от г-жа Паола Апси.


Всички останаха очаровани от видеото, което прави впечатление с изискана стилна визия. Лентата е заснета от режисьора Валери Милев, а оператор на продукцията е Мартин Чичов. Концепцията на видеото включва два различни декора – единият в урбанистичен стил, а вторият – в класическо бялo. Тази идейна реализация кореспондира пряко с посланието на самата песен, която носи много настроение и енергия, благодарение на хармоничната комбинация от соулфул поп с „old school” елементи и тяхното съвременно звучене. Стилът на песента намира ясно отражение и в стайлинга на певицата. Хореографията за видеото е дело на Маргарита Будинова („M Dance”).


Екипът на „Стерео стая” поднесе специален подарък за гостите на събитието – мултимедиен компакт диск с българската версия на видеото към „Това, което искаш”, радио версия на песента, както и R’n’B ремикс, подготвен за Криста от култовия DJ Doncho. Бонус към подаръка бе и включеният в диска мейкинг, съдържащ уникални кадри от подготовката на екипа и младата певица, както и от самия работен процес.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес обръщайте внимание на малките детайли

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес обръщайте внимание на малките детайли, защото те