Свързани новини

23.08.2012 11:36

Лени Кравиц отложи по Facebook концерта си в София

Видян 1834 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За съжаление, всички фенове на Лени Кравиц в България, които се готвят да видят любимия си певец на родна почва на 30 септември, ще останат разочаровани, тъй като концертът му се отменя. Това съобщава самият изпълнител на страницата си във Facebook. Концертът, който трябваше да се проведе на 30 септември в зала "Арена Армеец" в София, няма да бъде единственият отложен - по всяка вероятност това ще се случи с всички дати през септември (Хелзинки, Москва, Киев, Белград, Букурещ).



Причината е припокриване на ангажименти, което Лени не е могъл да предвиди. В момента той се снима в историческия филм The Butler, където си партнира със звезди като Куба Кудинг Джуниър, Опра Уинфри и Форест Уитакър. Снимките обаче са били удължени, а както сам посочва певецът - обвързан е с договор и не може да се откаже. Добрата новина е, че все пак концерт на Лени у нас ще има. Само че чак догодина - засега неясно кога.


 "Цяло лято нямах търпение да дойда в София и да пея за феновете си и ужасно съжалявам, че се налага концертът ми да бъде отложен. В момента съм в Ню Орлиънс и работя по историческия филм The Butler. Графикът на снимките беше удължен, а аз съм длъжен по договор да довърша участието си в него. Обещавам, че ще дойда в София догодина. Нямам търпение да ви видя всички през 2013! С любов, Лени."



Организаторите от Balkan Entertainment Company и Joker Media потвърдиха неприятната новина.



Ето тяхното официално съобщение, получено в редакцията ни:



Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлага поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт.



Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билети се възстановяват в офиса на Eventim.BG.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.