08.09.2008 12:44

Мадона посвети "Like a Virgin" на папата

Видян 1833 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалната Мадона посвети песента си Като девица (Like a virgin) не на кого да е, а на самия папа Бенедикт ХVІ, съобщи Франс инфо, позовавайки се на италиански медии.


"Посвещавам тази песен на папата, защото аз съм божие дете, както и вие", обяви звездата, която започна в началото на август световно турне, обхващащо 49 града и завършващо в Сао Пауло.


По време на турнето си през 2006 година, певицата разгневи църквата и взриви буря от протести, след като бе разпната на 6-метров кръст, като на всичкото отгоре и с трънен венец на главата. Според нея обаче, това изпълнение е апел към хората да бъдат съпричастни към борбата със СПИН в световен мащаб. Тогава тя се обясни, че действията й не са подигравка с религиозните символи и вярата на хората, а театрално представление, чрез което изпраща послания за благотворителност и съчувствие.„Не смятам, че Исус ми е ядосан заради това и заради посланието, което се опитвам да изпратя. Исус ни учи, че трябва ба обичаме ближния си“, коментира богохулската си изява звездата.


На концерта на Мадона в Рим тази година присъстваха 60 хиляди души, включително моделиерът Джорджо Армани и футболистът Франческо Тоти.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци