28.04.2011 15:29

Меги Димитрова атакува Златков заради забранена любов

Видян 5496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

5 февруари 2011 г. Тази снимка, която виждате,  е направена с личния ми апарат по настоятелна молба на Меги Димитрова. Красавицата искаше да увековеча годишнината от любовната й връзка с Димитър Златков – заместник-главния редактор на Уикенд. Само 2 месеца по-късно тя го атакува в медиите, без да спомене, че са били гаджета. Причината обясни с това, че си бил направил профил във Фейсбук с името Алексей Петровий, което я обидило. Сякаш Алексей Петров е родното име на главния герой от Октопод.  

5 февруари 2010 г. В малката зала на втория етаж на Енотеката на бул. Левски се бяхме събрали малък кръг приятели, за да отпразнуваме рождения ден на Ирина Флорин. Като човек, който никога не е употребявал наркотици, с изненада научих от изявите на Меги в медиите, че сме били кокаинов кръг. Е, на този рожден ден и никой друг път в този кръг не ми се е случвало да ни сервират кокаин, вместо шампанско или уиски, но на Меги сигурно й се е привидяло.

Присъствахме 8 души. Ирина, Кеворк Кеворкян, Жоро и Таня от бутик Каше, издателят на Уикенд Мартин Радославов, неговият брат-близнак Димитър, Меги и аз. Митко, който апропо и без майтап е най-продаваният български автор на книги през последните 50 години, беше настанен до Меги. Двамата се свалиха пред очите ни. Беше хубава вечер, смяхме се много. Той я изпрати. Беше ясно, че се влюбиха. Кеворк, доколкото се разбра още на вечерята, не одобри двойката заради участието на Меги. Двамата с мъжа й Венци Димитров, който естествено не присъстваше на соарето, са стари приятели. Имат и общ другар – проф. Чирков, на когото, казват, Меги имала намерение да се опита да подготви президентска кампания. Няма да се учудя, ако стане и пиар, тя е способна жена.

Година по-късно, на следващия рожден ден на Ирина, този път в Блек Лейбъл пак бяхме заедно и пак без кокаин. Компанията общо взето беше същата. Нямаше го само Кеворк, както разбира се, и съпруга на Меги. Димитрова беше много доволна, че имат годишнина с Димитър. Понеже седяха на канапето до мен, съм свидетел как си гукаха и се гушкаха цяла вечер. За да улови прекрасния миг, Меги ме помоли да ги снимам, понеже знае, че винаги имам фотоапарат в джоба. И така се получи кадърът, който виждате.

Борис Ангелов


Моите въпроси:

Президентът Георги Първанов съгласен ли е Венци Димитров да се изказва по темата за жена си в качеството на негов представител – по Канал 3 многократно бе анонсиран като икономически съветник на държавния глава?


Меги или Димитър е написал възвишено определение “кокаиново лайно” за другия в нета?


Кой не знае, че човек може да си самопрати мейл от адреса на свой близък, на когото знае паролата? Не е случайно, че в съда трудно минава за доказателство интернет – кореспонденцията. 


Какво общо имат Мартин Радославов, неговият бизнес, Алексей Петров и други известни личности с една забранена любов?   



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Хубав ден за философски размишления

Денят на Победата дали е ден, който ви носи вдъхновение